سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴
پاسخ‌گویی به نیاز تبلیغی مساجد در ایام اعتکاف/ حضور ۱۲۰۰ مبلغ در میدان تبلیغ

حوزه/ دبیر قرارگاه اعتکاف حوزه علمیه خراسان از استقرار تیم‌های پاسخ‌گویی به درخواست‌های مساجد فاقد مبلغ خبر داد و گفت: تاکنون حدود ۱۲۰۰ مبلغ خواهر، برادر برای فعالیت‌های تبلیغی و برنامه‌های فرهنگی ایام اعتکاف در سطح استان ثبت‌نام کرده‌اند و فرآیند معرفی و اعزام بر اساس نیاز مساجد در حال انجام است.

حجت‌الاسلام سیدجمال موسوی، دبیر قرارگاه اعتکاف حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، با اشاره به سازوکار تشکیل این قرارگاه، اظهار داشت: قرارگاه اعتکاف با حضور نمایندگان نهادهای حوزوی از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز رسیدگی به امور مساجد و دفتر تبلیغات اسلامی تشکیل شده و نمایندگان این مجموعه‌ها به‌صورت روزانه در قرارگاه حضور دارند تا ضمن مشورت، همفکری و هم‌افزایی، پبرامون برنامه‌ها و اقدامات مورد نیاز در ایام اعتکاف تصمیم‌گیری شود.

همکاری مستمر با مساجد بر اساس نیازهای تبلیغی

وی با بیان اینکه یکی از مأموریت‌های اصلی قرارگاه، پاسخ‌گویی به درخواست‌های مساجد فاقد مبلغ است، تصریح کرد: در حال حاضر چند نفر از همکاران در قرارگاه مرکزی مستقر شده‌اند و به‌صورت مستمر با مساجدی که از طریق فرم‌های ارسالی درخواست مبلغ داشته‌اند تماس می‌گیرند. این فرم‌ها از سوی امور مساجد و همچنین از طریق بسترهای پیش‌بینی‌شده در قرارگاه در اختیار مساجد قرار گرفته است.

دبیر قرارگاه اعتکاف حوزه علمیه خراسان افزود: بر اساس نیاز اعلام‌شده از سوی مساجد، مبلغ خواهر یا برادر معرفی می‌شود و در صورت درخواست، مربی کودک و نوجوان، مبلغ تخصصی خانواده یا مبلغان در سایر حوزه‌های تخصصی نیز ساماندهی و اعزام خواهند شد. به عبارت دیگر، قرارگاه تلاش می‌کند در تمام بخش‌های مورد نیاز برنامه‌های اعتکاف، همکاری لازم را با مساجد داشته باشد.

ثبت‌نام بیش از ۱۲۰۰ مبلغ و برگزاری همایش مبلغان اعتکاف

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به آمار ثبت‌نام مبلغان برای تبلیغ اعتکاف بیان کرد: تاکنون نزدیک به ۷۰۰ نفر مبلغ و برگزارکننده اعتکاف از طریق فرم‌های فعال‌شده در کانال‌ها ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، حدود ۳۰۰ نفر مبلغات خواهر هستند. همچنین نزدیک به ۲۰۰ نفر نیز از مبلغان تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی و مبلغان امور مساجد ثبت‌نام شده‌اند که در مجموع آمار ثبت‌نام‌کنندگان به حدود ۱۲۰۰ نفر می‌رسد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، تعداد قابل توجهی از مبلغان مرتبط با حوزه علمیه خواهران، مدارس امین، طرح هجرت، طرح استقرار، طرح کوثر، طرح هدایت، مبلغان تخصصی خانواده و سایر حوزه‌های تخصصی نیز برای مشارکت در برنامه‌های تبلیغی اعتکاف اعلام آمادگی کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود با تکمیل آمار سایر نهادها، شمار مبلغان از این میزان نیز فراتر رود.

دبیر قرارگاه اعتکاف حوزه علمیه خراسان در پایان با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو خاطرنشان کرد: در همین راستا، همایش مبلغان اعتکاف، ۹ دی‌ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰:۳۰ در سازمان تبلیغات اسلامی و با هماهنگی و همکاری نهادهای حوزوی برگزار خواهد شد. همچنین قرارگاه مرکزی اعتکاف تا پایان مراسم معنوی اعتکاف در ساختمان برکت امام هادی علیه‌السلام به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha